AdobeStock_229721101_BEW

Eigenaarschap is bij ons heel belangrijk dus wil ik dat onze medewerkers zelf inzicht hebben en het ook zelf begrijpen.

Is Archibase duur?

We hebben zelf ook een bureau dus we begrijpen best dat de kosten je soms naar de keel grijpen. Maar hoe komt het toch dat architecten duizenden euro’s over hebben voor tekenprogramma’s, maar niet een paar tientjes voor bureaumanagement software?

Wij denken dat dit een gemiste kans is en zijn er van overtuigd dat Archibase zichzelf snel  terugverdiend. Al is het maar in de tijd die je bespaart om (nog) meer te ontwerpen.

Kosten maken en besparen tegelijk

De groteren betalen wat meer dan de kleintjes

Draagkrachtprincipe

Ons doel is om Archibase te kunnen blijven ontwikkelen en te delen met de architectuur gemeenschap. Zo profiteert iedereen mee.

We vinden het belangrijk om starters te helpen bij het opzetten van hun praktijk. Daarom is het tarief voor zelfstandigen slechts 20 euro per maand. Grote en kleine bureaus betalen per werknemer volgens het draagkrachtprincipe waarbij de groteren wat meer betalen dan de kleintjes. Wel zo eerlijk.

Contributie

We willen de gehele architectuur gemeenschap vooruit helpen. Daarom vragen we niet de gebruikelijke gebruikersfee, maar een lidmaatschapsfee. Zoiets als ‘contributie’. Net als bij iedere club bepalen we dit bedrag ieder jaar opnieuw. Als het aantal leden stijgt, kan de contributie omlaag. Daarmee wordt het goedkoper voor iedereen en steunen we de professionalisering van de gehele bedrijfstak.

Onze prijzen zijn volledig transparant. Er zijn geen bijkomende of verborgen kosten. Je betaald een lidmaatschapsfee per werknemer voor gebruik van het gehele pakket en daarmee alle modules. Je betaald alleen extra als je meerdere gebruikers op de financiële, HR, planning, beeld, of document modules nodig hebt. Wil je precies weten wat het voor jouw studio zou kosten? Klik dan hier en we vertellen het je zo.

Als het aantal leden stijgt, kan de contributie omlaag